Bijou a comis-o din nou! Ne arată păsărica pe Facebook

26 aprilie 2013 9:50   Național
Ultima actualizare:

"Cântăreaţa fără chiloţei", frumoasa şi dezinhibata Bijou, s-a ţinut de cuvânt şi a publicat pe contul ei de Facebook fotografii care o înfăţişează în pielea goală. Tânăra a recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe cei care au acuzat-o că a participat la emisiunea „Lozul cel mare” de la TVR, unde a dansat şi cântat, fără lenjerie intimă.

„Iată poza cu păsărica la vedere. Urmează şi altele. Sper să vă placă. Puuuup”, acesta e mesajul care însoţeşte prima fotografie postată de Bijou. „Ce penal!”, a exclamat un utilizator al site-ului de socializare. Tânăra cântăreaţă a fost fotografiată în pielea goală, cu un joben pe cap şi cu o mantie neagră pe corp. Din dreptul organului genital se iveşte o pasăre, de mici dimensiuni, intrigată de rolul ei în toată povestea asta.

Bijou, tânăra care a fost acuzată că a cântat în cadrul emisiunii „Lozul cel mare” de la TVR fără lenjerie intimă, a vrut să dea o replică celor care s-au declarat oripilaţi de gestul ei. “Pentru că am tot fost acuzată că am apărut cu păsărica la vedere, asta fiind o mare crimă în ochii unor “moralişti”, m-am decis să le arăt….că nu am nimic de ascuns: în 3 zile de acum voi publica o şedinţă foto, extradordinar de frumoasă după umila mea părere, în care nu m-am ferit să pozez cu păsărica la vedere! Acum să-i mai văd ce scriu”, anunţa Bijou zilele trecute.

Bijou a intrat în atenţia publicului după ce a afişat o ţinută mai mult decât provocatoare la emisiunea "Lozul cel mare" de la TVR. Click! a surprins momentul, iar televiziunea română a fost nevoită să plătească o amendă usturătoare pentru momentul artistic deocheat.

Pentru Bijou, acesta a fost însă un bun început, pentru că toţi ochii au fost pe apariţiile ei. Artista a dezvăluit la vremea respectivă, într-un interviu exclusiv pentru Click!, misterul ţinutei provocatoare şi a mărturisit ce aşteaptă de la cariera ei de cântăreaţă.

Mai multe