Bilanțul morților din Colectiv a ajuns la 65. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă

29 iulie 2017 19:36   Național
Ultima actualizare:

La aproape doi ani de la tragedia care a îngenuncheat România, bilanțul victimelor încă este în creștere. Răzvan a ieșit teafăr din mrejele focului din noaptea de 30 octombrie 2015, însă nu și iubita sa, Tina, care a murit sufocată în baie. Moartea tânărului a fost anunțată pe Facebook, sâmbătă, 29 iulie, însă nu se cunosc multe detalii.

Numărul victimelor care și-au pierdut viața în urma a ceea ce s-a întâmplat la Colectiv a ajuns la 65. La un an și nouă luni de la cumplitul eveniment, amintirile și cicatricile îi urmăresc pe supraviețuitori, iar familiile îndoliate care și-au pierdut copiii, frații sau surorile încă tânjesc după ei.

Răzvan scăpase cu viață din clubul morții, însă acolo și-a pierdut iubita, pe Valentina Florea, sau Tina, cum o alinta el, o tânără din Galați, în vârstă de 27 de ani. Anunțul a apărut pe pagina de Facebook ”Asociația Colectiv GTG 3010” și pe ”Împreună Rezistăm”.

”Să-ți fie de bine acolo unde ești. 65. Nu uitați de Colectiv, 1 an și 9 luni, fără o zi” și ”65! Numărul victimelor după tragedia Colectiv crește. Dumnezeu să te odihnească, Răzvan”, au fost cele două mesaje care au anunțat moartea lui Răzvan.

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", spunea Răzvan, prietenul Tinei, la scurt timp după tragedia din Colectiv, într-o declarație pentru Observator TV.

Mai multe