Bistriţa: Trei răniţi într-un accident din cauza unei gropi

24 aprilie 2013 12:33   Național
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite, miercuri, într-un accident produs pe un drum judeţean din localitatea bistriţeană Spermezeu, după ce un şofer a încercat să evite o groapă şi a intrat cu maşina într-un alt autoturism, care ulterior s-a răsturnat relatează corespondentul Mediafax.

Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi, a declarat, miercuri că în accident au fost implicate un autoturism Mercedes în care se afla doar şoferul şi un Mitsubishi Pajero în care se aflau doi tineri.

"Şoferul autoturismului Mercedes a încercat să evite o groapă mare din asflat şi a intrat cu maşina într-un Mitsubishi Pajero care circula din sens opus. Nu s-au ciocnit frontal. Mercedes-ul a lovit cealaltă maşină din lateral-spate, iar în urma impactului jeep-ul s-a răsturnat.

În cele două maşini erau trei bărbaţi care au fost transportaţi la spital. Mai grav este rănit şoferul jeep-ului, care are coaste rupte. Ceilalţi doi au răni uşoare", a declarat Hognogi.

Edilul a spus că DJ 171 este plin de gropi greu de ocolit de către şoferi, iar autorităţile locale nu pot face reparaţii întrucât drumul nu este în administrarea lor.

Mai multe