Boc, cu soția pe umeri la Untold! Imaginea a devenit virală

8 august 2016 7:57   Național
Ultima actualizare:

Ultima seară de distracție la festivalul Untold, care a avut loc la Cluj-Napoca, s-a încheiat cu concertul susținut de unul dintre cei mai tineri DJ din lume, Martin Garrix. Și Emil Boc a fost prezent la eveniment, iar o fotografie cu acesta, realizată în penultima seară a festivalului, a fost distribuită de mii de utilizatori ai rețelei de socializare Facebook.

Și primarul municipiului, Emil Boc (49 de ani), s-a aflat printre spectatorii. O poză cu el în care își ține soția ridicată pe umeri a devenit virală pe rețelele de socializare. Primarul Clujului și soția sa,Oana Boc, s-au distrat până în zori și au plecat abia după ce Armin van Buuren a terminat spectacolul.

Dj-ul olandez Armin Van Buuren a susținut un concert de aproape cinci ore la Untold și a îngenuncheat la final în ața zecilor de mii de spectatori prezenți. 

„Concertul de la Untold a fost, din nou, unul dintre cele mai bune ale anului. Ca DJ e un vis să ai concerte cât mai lungi pentru că toată lumea are set-up-uri scurte. Ceea ce nu e neapărat rău, dar mie îmi plac concerte de măcar patru ore, pentru că la începutul carierei mixam în continuu 4-5 ore. Pentru mine, ca DJ, să am oportunitatea unui concert de cinci ore în faţa a 40.000 de oameni e nemaipomenit. Nu pot compara cele două concerte. Cel de anul trecut a fost printre cele mai bune din acel an, dar acum a fost un concert care a şi durat mai mult şi la final nu îmi venea să cred că mai rămăseseră cel puţin 40.000 de oameni deşi răsărise soarele”, a spus artistul, citat de Mediafax.

Mai multe