Boureanu şi iubita au dat jos 6 kg, de supărare

3 iulie 2017 17:29   Național
Ultima actualizare:

El trei, ea trei! În total şase kilograme au topit Cristian Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, de pe data de 9 iunie, când a avut loc scandalul cu poliţiştii de la Rutieră.

De 25 de zile Cristian Boureanu (44 de ani) se află în arestul Poliţiei Capitalei, după ce în noaptea de 9 iunie a fost implicat într-un scandal cu Poliţia Rutieră.

Fostului deputat i s-a întocmit dosar penal fiind acuzat de ultraj după ce a lovit poliţistul care l-a oprit în trafic. În toată această perioadă, afaceristul a tot făcut cereri pentru a scăpa de arest, însă magistraţii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă.  Toată această situaţie l-a afectat enorm, atât pe el, cât şi pe iubita sa, fotomodelul Laura Dincă (21 de ani).Din cauza supărării şi a stresului, cei doi au slăbit şase kilograme. Boureanu a ”topit” trei kilograme, măcinat de situaţia în care se află, dar şi din cauza danturii care-l împiedică să aibă o alimentaţie normală. ”Cristi mănâncă doar supe şi salate. Trebuie să-şi pună un implant, iar câţiva dinţi sunt retezaţi. Mestecă greu. Este dărâmat, e este alt om şi nu-l recunoşti”, ne-a spus o sursă din preajma afaceristului.

Şi pe iubita sa au doborât-o problemele şi au slăbit-o atât la propriu, cât şi la figurat. Constănţeanca a slăbit şi ea trei kilograme, însă speră să-şi revină după ce Boureanu va scăpa de probleme. ”Laura a plâns mult. Această experienţă a traumatizat-o, i-a luat toată energia şi a slăbit-o foarte mult. În lipsa lui Cristi, ea a trebuit să se ocupe de treburi suplimentare şi chiar să aibă grijă şi de fiica lui, Ioana”, ne-a mai spus aceeaşi sursă.  Ieri, Boureanu a fost din nou prezent la Tribunalul Bucureşti pentru a afla dacă va scăpa de arest.

Mai multe