Brăila: Un bărbat aflat în izolare a dat petrecere în locuința sa. Ce a pățit el, dar și invitații

1 aprilie 2020 13:33   Național
Ultima actualizare:

Muzică la maximum, stropită cu alcool din belșug au găsit polițiștii în curtea unui bărbat din orașul brăilean Ianca. În loc să stea izolat, cum trebuia, individul și-a chemat câțiva prieteni și a dat o petrecere. După diostracție, fiecare are plătit amenzi, iar gazda s-a ales și cu dosar penal.

Cinci bărbați și-au făcut de cap, sâmbătă seara, în locuința unuia dintre ei. Gazda, în vârstă de 40 de ani, a organizat o petrecere la domiciliu, unde trebuia să fie izolat, la care a invitat mai mulţi amici, cu care a consumat băuturi alcoolice şi a ascultat muzică, scrie adevarul.ro.

Potrivit Prefecturii Brăila, bărbatul de 40 de ani ar fi trebuit să respecte măsura izolării la domiciliul. Poliţiştii din oraşul Ianca s-au autosesizat și au mers la adresa respectivă, unde au găsit cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani.

Direcţia de Sănătate Publică Brăila a dispus ca aceştia să fie plasaţi imediat în izolare la domiciliu, fiecare fiind amendat cu câte 5.000 de lei pentru încălcarea ordonanţei militare nr. 3. Bărbatul care a organizat petrecerea a fost plasat în carantină la un centru specializat şi s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citește și:

Românii nu iau în serios măsurile anti-coronavirus. Amenzi de peste 30.000 de lei pentru nerespectarea carantinei, la BotoşaniLIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. Bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 2460. 85 au murit

Mai multe