Brigitte Macron, la un pas de dezastru în Muzeul Satului. Cine a protejat-o

25 august 2017 14:25   Național
Ultima actualizare:

Puțin a lipsit ca Brigitte Macron să nu plece din România cu o amintire mai puțin plăcută. La Muzeul Satului din Capitală, soția președintelui francez a fost ajutată în ultimul moment să nu se lovească urât la cap.

O vorbă din bătrâni spune că până nu te lovești de pragul de sus nu-l vezi pe cel de jos. Aflată într-o vizită la Muzeul Satului din București, joi, 24 august, Brigitte Macron a fost la un pas să verifice pe propria piele adevărul acestor cuvinte.

La ieșirea din biserica ortodoxă din Dragomirești, Maramureș, doamna Macron n-a estimat corect înălțimea ușii. Noroc cu intervenția promptă a unuia din membrii corpului de pază, care a pus palma pe pragul de sus al ușii ca s-o protejeze pe prima doamnă a Franței de o eventuală lovitură.

Așa cum s-a întâmplat pe tot parcursul vizitei la Muzeul Satului, Brigitte Macron o ținea și de această dată strâns de braț pe Carmen Iohannis. Semn că, dincolo de simpatia reciprocă spontană între cele două, tocurile de 10 cm i-au dat serios de furcă soției lui Macron pe suprafețele neregulate din muzeu.

Mai multe