Bucurie în clanul Bercea că a fost săltat Mircea Băsescu

20 iunie 2014 20:38   Național
Ultima actualizare:

Bucurie mare, joi seara, în familia lui Bercea Mondial. La Drăgăneşti-Olt, oamenii au fost la un pas să pună de-o petrecere când au auzit că fratele preşedintelui a fost reţinut pentru 24 de ore.

Momente grele în familia Băsescu. Mircea, fratele preşedintelui, a fost reţinut, joi seara, pentru 24 de ore, acuzat că ar fi luat mită 250.000 de euro să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial din puşcărie.

Familia interlopului, care s-a luptat să-l vadă după gratii pe Mircea Băsescu, a sărbătorit că s-a făcut dreptate. „La puşcărie, Mircea Băsescu! Mă bucur foarte mult că e arestat!”, striga Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial. Ieri, însă, pe fiica interlopului au cuprins-o regretele. „ Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Nu trebuia să fie reţinut, este naşul fetiţei mele“, ne-a spus Izaura.

Mai mult, ea susţine că a vorbit la telefon cu tatăl ei, Bercea Mondial, care regretă şi el că Mircea Băsescu a ajuns în arest. Cu doar câteva ore înainte ca magistraţii să se pronunţe cu privire la arestarea preventivă a fratelui preşedintelui, interlopul a spus că nu ar vrea ca acesta să primească mandat. Mircea Băsescu a ajuns joi seară în cătuşe, în arestul Poliţiei Capitalei.

El a refuzat mâncarea şi hainele de schimb, iar soţia lui a declarat că este un om cinstit şi nevinovat. El a fost adus, ieri, în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Fratele preşedintelui a declarat în instanţă că este nevinovat. Mircea Băsescu a fost reţinut de procurorii DNA pentru trafic de influenţă. Până la închiderea ediţiei, judecătorii nu stabiliseră încă dacă Mircea Băsescu va fi eliberat sau arestat.

Mai multe