«Bunica a fost tratată cu vitamine pentru atac cerebral». Acuzaţii grave la adresa medicilor din Fălticeni

1 septembrie 2019 18:18   Național
Ultima actualizare:

O tânără revoltată pe sistemul medical din România acuză medici şi asistente de la Spitalul din Fălticeni că i-au tratat bunica de 88 de ani care suferise un atac cerebral cu vitamine.

“În urmă cu 6 săptămâni, bunica mea a acuzat dureri de cap şi am chemat ambulanţa. A fost dusă la spital şi marea doamnă doctor Holban “a avut mare grijă de ea”, atât de mare încât bunica mea a murit! Bunica mea în vârstă de 88 de ani s-a urcat în ambulanţă pe picioarele ei, însă în 5 săptămâni în spital s-a schimbat total! În prima zi nu i s-a făcut absolut nimic. 8 zile a fost ţinută pe nişte vitamine de la farmacie cumpărate de noi! Am întâlnit-o pe dr. Holban şi am întrebat-o despre starea bunicii mele. Mi-a spus simplu: suferă de demenţă! Am rămas şocată. I-am spus că e ridicol, bunica mea care până să o doară capul făcea treabă, râdea cu noi, niciodată nu vorbea aiurea. Apoi a doua zi bunica se simţea din ce în ce mai rău! Alt medic mi-a spus ca suferă de o infecţie la rinichi. În a treia zi am venit la spital, bunica era ca şi moartă, i se puneau somnifere în perfuzie”, a scris Dalia Guliga pe Facebook.

“În fine, au trecut cele 8 zile şi bunica a fost dusă la Suceava. Aici, doctorul s-a mirat şi a întrebat de câteva ori de ce au ţinut-o cei din Fălticeni atât timp fără să-i facă nimic pentru că ea făcuse accident vascular cerebral hemoragic plus că mai luase şi un microb din spital. Însă era prea târziu!”. 

Mai multe