Bunicul tinerei violate de 7 bărbaţi e revoltat de atitudinea agresorilor:''Trebuie pedepsiţi ca ucigaşii''

22 iulie 2015 19:57   Național
Ultima actualizare:

Bunicul tinerei violate de 7 bărbaţi este revoltat de nedreptatea de care are parte nepoata sa. Bătrânul, grav bolnav, a vorbit în cadrul emisiunii ''Acces Direct'', de la Antena 1, despre drama prin care trece Raluca, după ce a fost violată cu bestialitate anul trecut în noiembrie, de 7 indivizi.

De asemenea, aceasta nu poate înţelege de ce agresorii sunt încă în libertate şi nu au fost condamnaţi de procurori şi judecători.

''Sunt revoltat de când am auzit. Dacă şi-au recunoscut vina, de ce să li se micşoreze pedeapsa? Nici animalele nu fac aşa ceva. Trebuie pedepsiţi ca ucigaşii. Au fost 7 pe o biată copilă. Sunt liberi din cauza celor care nu aplică legea. Dacă procurorii sunt mânjiţi. Cu siguranţă, dacă era fata unui om influent în judeţ se luau măsurile care trebuiau'', a declarat bunicul fetei violate de 7 bărbaţi pentru Antena 1.

Cei 7 tineri sunt susţinuţi de prieteni

Pe parcursul emisiunii, a intervenit şi unul dintre prietenii unui violator, care nu are o situaţie financiară bună, la fel ca ceilalţi şase tineri. Amicul lui a precizat că aceasta se întorsese din străinătate, unde plecase să câştige bani, fix în noaptea violului.

"Nu are niciun venit. I-a murit tatăl acum şapte ani şi el îşi creştea familia. În seara când s-a întors din străinătate, unde muncea, s-a şi întâmplat. El a fost într-un anturaj. Aşa a fost să fie. Nu a făcut bine. Eu vreau să spun doar că nu avea bani", a spus Ovidiu, unul dintre prietenii lui Surleac Ioan, tânărul de 20 care a abuzat-o sexual pe tânăra Raluca,  împreună cu alţi şase tineri.

Mai multe