Ca pe vremea lui Nea Nicu! Cozi pentru carne la Lugoj

6 decembrie 2017 19:12   Național
Ultima actualizare:

Fotografii demne de Epoca de Aur, în faţa unui magazin Kaufland, unde zeci de oameni au stat miercuri dimineaţă la coadă pentru a cumpăra carne la reducere. Clienţii au avut dreptul să cumpere câte cinci kilograme.

Lugoj, miercuri dimineaţă, 6 decembrie 2017, secolul XIX, Kaufland Lugoj.  Magazinul a pregătit pentru cumpărături o ofertă la spată de porc fără os. Pentru a prinde reducerea de la 16,99 lei kilogramul la 12/99 lei kilogramul, zeci de persoane s-au adunat în faţa magazinului, amintind de cozile din timpul Republicii Socialiste România. Un cititor a trimis mai multe fotografii pentru adevarul.ro, explicând că unele persoane s-au aşezat la coadă cu o oră înainte de deschiderea magazinului pentru a prinde reducerea la carne. Kaufland Lugoj specificase că oferta e valabilă în limita stocului: „Vindem în cantităţi destinate exclusiv consumului personal”.

„Se dau doar 5 kilograme de persoană. E gata cântărită în pungi de 5 kilograme. La ora 9.00 e gata tot”, spunea un lugojean aşezat la rând.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro! 

Mai multe