Cabinetul groazei! Aici lucra doctorul care a batjocorit o fetiţă de 11 ani

9 iunie 2016 20:00   Național
Ultima actualizare:

Cazul medicului homeopat din Constanţa, arestat pentru violarea unei fetiţe de 11 ani care îi era pacientă, e şocant. Potrivit anchetatorilor, Victor Emanuel Boţ i-a făcut copilei sex oral, apoi a penetrat-o parţial. Deasupra patului din cabinetul groazei atârnă o păpuşă.

Cazul doctorului Victor Emanuel Boţ, medic homeopat din Constanţa, e instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. În ziua de 16 mai, la cabinetul din complexul Flămânda, a venit fetiţa I.T.M, în vârstă de 11 ani, care urma un tratament de reflexoterapie.

Folosindu-se de influenţa asupra copilei, medicul a suspus-o unui act sexual oral. „Profitând de calitatea sa de medic şi abuzând de încrederea şi influenţa sa asupra victimei, medicul a constrâns-o pe fată să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vătămate, penetrând-o parţial în vagin, fără a-i provoca deflorarea“, relatează anchetatorii. Doctorul Victor Emanuel Boţ e cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, fiind arestat miercuri pentru 30 zile.

Mai multe