Călin Popescu Tăriceanu, operat de urgenţă

25 iulie 2015 18:46   Național
Ultima actualizare:

Călin Popescu Tăriceanu a fost dus la spital, unde a fost operat la piciorul stâng, cel la care a mai suferit o intervenţie chirurgicală în urmă cu nouă ani. Pe atunci, el a fost implicat într-un accident de motocicletă şi a avut nevoie de operaţie.

Preşedintele Senatului a fost operat la un spital privat din Bucureşti, la piciorul stâng, cel la care a suferit o intervenţie de refacere a ligamentelor după accidentul de motocicletă din 2006, potrivit romaniatv.net

Pe atunci, Tăriceanu a fost operat la o clinică din Bruxelles, cu o tehnică unică în lume. Medicii l-au operat cu ajutorul calculatorului: au introdus o sondă în sistem 3D pentru a permite repoziţionarea ligamentului cu o precizie incredibilă.Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat într-un accident rutier în comuna Petreşti din judeţul Ilfov, în iulie 2006, în timp ce se deplasa cu motocicleta Harley Davidson dinspre DN1 către localitatea Corbeanca. La un viraj la dreapta, el a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Ford Mondeo, în urma accidentului Tăriceanu suferind o ruptură de ligamente.

Mai multe