Camere pentru sex: 50 de lei - 2 ore

26 iunie 2011 16:23   Național
Ultima actualizare:

Doreşti o întâlnire intimă cu iubita sau amanta, dar nu ai un loc în care să vă “desfăşuraţi” amorul? Poţi închiria, pentru câteva ore, o garsonieră sau un apartament.

Pentru că piaţa închirierilor e la pământ şi sute de locuinţe rămân goale cu lunile, proprietarii se orientează către "turismul sexual".

Ce presupune asta? Locuinţele sunt închiriate cu ora îndrăgostiţilor sau celor care vor să se bucure de serviciile damelor de companie.

Proprietara unui asemenea imobil a fost dispusă să le lase reporterilor cheile, timp de două ore

"Garsonieră utilată, televizor, DVD, Internet. Curată, igienă 100%, liniştită şi relaxantă. Discreţia asigurată în totalitate, 50 de lei 1-3 ore".

Asemănător sună sute de anunţuri postate la rubrica "închirieri imobiliare", în ziare sau pe Internet. Tarifele variază, în funcţie de zonă şi de dotări, între 40 şi 100 de lei pentru câteva ore, iar proprietarii nu duc deloc lipsă de clienţi.

Reporterii Click! au tocmit cu mai mulţi proprietari şi intermediari de locuinţe, până au găsit un cuibuşor de nebunii disponibil câteva ore, în weekend.

Aşa arată interiorul unei garsoniere închiriatepentru două ore de amor

"Se fac rezervări chiar şi cu câteva zile înainte, pentru că sunt cereri foarte multe. La ora 20 trebuie să vină cineva. Acum e ora 17, dacă vă descurcaţi în astea 3 ore...", spune proprietarul unei locuinţe din sectorul 5 al Capitalei.

O garsonieră liberă la sfârşit de săptămână am găsit şi în zona Timpuri Noi, unde am reuşit să stabilim pe loc o vizionare, împreună cu proprietarii. Locuinţa dispune de toate condiţiile pentru ca doi porumbei să-şi facă de cap nestingheriţi.

"Aveţi aici frigider, cuptor cu microunde. Pat matrimonial imens, chiar lângă balcon. Dacă vreţi, vă las cheile două ore, vă costă numai 50 de lei", ne ademeneşte proprietara.

Mai multe