Campioană naţională la box a bătut măr o şoferiţă

14 iunie 2012 16:47   Național
Ultima actualizare:

S-a crezut în ringul de box şi a sărit la bătaie. O fostă sportivă s-a năpustit cu pumnii asupra unei tinere care a scos-o din sărite. Întreaga scenă s-a petrecut în mijlocul unei străzi din Craiova.

Deranjată de faptul că maşina unei tinere s-a defectat în mijlocul drumului, iar ea nu a mai avut pe unde să treacă, Dora Mustăţea, fostă campioană naţională la box, s-a gândit să-i dea o corecţie.

A sărit la bătaie şi a lovit-o cu pumnii până când i-a spart nasul şi un dinte.

„Am avut ghinionul să mi se strice maşina într-o intersecţie. Eu încercam să dau telefoane pentru a-mi tracta maşina de acolo.

Ea a traversat strada. Se pare că nu i-a convenit faptul că mi se stricase maşina tocmai acolo, că m-a înjurat. I-am zis să-şi vadă de drumul ei, după care m-a lovit", a spus victima, Ana Maria Gîlcă, jurnalist la Oltenia 3 TV. 

După loviturile primite, tânăra a ajuns la spital cu o fractură de piramidă nazală.

Ea va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală şi a rămas şi fără un dinte.

Sportiva susţine că i-a dat jurnalistei doar o palmă.

Ana Maria Gîlcă

„Domnişoara era parcată cu maşina în mijlocul străzii şi i-am spus foarte frumos, mai la glumă «Mai, aici ­te-ai găsit să-ţi laşi maşina?».

Prima dată, recunosc că i-am dat o palmă. Nu-mi aduc aminte să-i fi dat la nas. Dar era să se facă accident din cauza ei", a povestit Dora Mustăţea.

Victima a depus plângere la poliţie împotriva agresoarei, iar aceasta este cercetată în libertate pentru lovire şi alte violenţe.

Click! spune:

Dora Mustăţea a început boxul acum patru ani. S-a impus la categoria 51 kg în Cupa României şi a luat locul doi la Campionatul Naţional.

La Europenele de la Rotterdam a fost însă eliminată din prima rundă, lucru care s-a întâmplat şi la „naţionalele" din acest an, astfel că visul ei de a participa la JO de la Londra din această vară a fost spulberat.

Mai multe