Când e supărat se urcă pe stâlp

29 august 2014 12:05   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat din Babadag se urcă pe stâlp şi ameninţă că se aruncă ori de câte ori are probleme cu primăria oraşului. Acum, l-au dus direct la spital să-l caute la cap.

Mihai M., de 44 ani, din Babadag, s-a urcat prima oară pe un pilon din centrul Babadagului pe data de 26 august, scrie adevarul.ro.

El a ameninţat că se sinucide dacă nu i se rezolvă unele probleme sociale de către Primăria Babadag. La faţa locului a ajuns şi negociatorul poliţiei – comisar şef Lucian Ţugui, care, după aproximativ trei ore, a reuşit să îl convingă pe bărbat să renunţe la protest, acesta coborând de bunăvoie, fără a fi necesară intervenţia echipajelor de la ambulanţă şi pompieri.

Ulterior, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa bărbatului pentru a vedea care sunt problemele pe care le revendică. Acestea au fost aduse la cunoştinţă în scris Primariei Babadag. Două zile mai târziu, Mihai M. s-a urcat din nou pe pilon, fiind nemulţumit de modul în care Primăria Babadag a răspuns solicitării lui, scrie adevarul.ro.

Din nou, desfăşurare de forţe la locul faptei pentru a-l convinge pe om să coboare. După două ore de negociere, el a renunţat la plan.

Cum devenise agresiv ,a fost încătuşat, iar ulterior transportat la Spitalul Judeţean Tulcea, unde a fost internat. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

Mai multe