Când vreau să mă dau mare, ies cu barca la plimbare

11 iunie 2017 19:35   Național
Ultima actualizare:

Soare puternic, căldură mare, vânt cât mai trebuie. Pe scurt, reţeta ideală pentru plimbare pe valuri, mai ales când ai o barcă pentru care te invidiază toţi.

În weekend, a fost aglomeraţie pe lacul Snagov ca-ntr-o intersecţie din mijlocul Bucureştiului la ore de vârf! Care mai de care, bogătaşi s-au întrecut în cai putere şi măiestrie la condusul ambarcaţiunii în drumul spre un local de fiţe de pe malul lacului.

Unul dintre cei care au dat tonul „distracţiei” a fost Nuţu Cămătaru, surprins „pe val” de fotoreporterii Click! În pantaloni scurţi verzi şi cu un maiou galben care-i ”pocnea” pe burtă şi îi lăsa toate tatuajele de pe braţe şi de pe spate la vedere, controversatul interlop s-a răcorit la o plimbare cu o cochetă barcă cu motor. 

L-a însoţit nu mai puţin celebra iubită, bruneta poreclită „brazilianca”. Tânăra a avut grijă să poarte, regulamentar, vesta de salvare, lucru pe care nu s-a deranjat să-l facă şi „marinarul” de ocazie. 

Pe tot parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, Snagovul a fost străbătut de zeci de bărci, care cu pânze, care cu motoare mai puternice, care dotate cu câte o frumoasă domnişoară întinsă lasciv la plajă. 

Mai familişti, unii răsfăţaţi ai sorţii şi-au luat şi copiii în aventura de cinci stele de pe lac.

Mai multe