Canicula a mai făcut o victimă! Un şofer şi-a pierdut viaţa, în trafic

5 august 2017 20:24   Național
Ultima actualizare:

Nu degeaba avertizează medicii să ne adăpostim de aerul fierbinte din aceste zile! Un șofer şi-a găsit sfârşitul din cauza caniculei, la Brăila. Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a pierdut controlul mașinii, după ce i s-a făcut rău, la volan, din cauza temperaturilor ridicate. Autoturismul a ajuns într-un lan de florea soarelui și apoi s-a oprit într-un canal de irigații.

Accident cumplit pe DN 2B, între localitățile Lacu Sărat și Silistraru, informează Agerpres.ro. Din cauza caniculei, unui șofer i s-a făcut rău, în timp ce conducea. Soția acestuia, pasageră în mașină, a povestit că bărbatul nu a mai putut controla mașina, care a ajuns într-un canal de irigaţii. În urma impactului violent, șoferul a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Soția victimei a mai mărturisit că bărbatul s-ar fi simțit rău încă de dimineață. Femeia a explicat însă că aerul condiționat al mașinii funcționa în momentul în care șoferului i-a venit rău la volan.

Oamenii, aflați în zona în care s-a petrecut accidentul, au sunat la 112. Totodată, au scos-o din mașină pe femeie. Ea s-a ales cu răni ușoare și se află în afara oricărui pericol, spun medicii.

Deşi, şoferul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Județean Brăila, el nu a mai putut fi salvat.

Aceasta nu este prima victimă pe care o face canicula în ultimele zile în România. Un bărbat a murit din cauza caniculei la Iași. El a fost găsită pe câmp, prezentând consulvii și o temperatură a corpului de 42 de grade. Joi, un alt bărbat de 60 de ani a murit, la Galaţi, după ce s-a prăbuşit în fața blocului în care locuia.

Mai multe