Canicula ucide! Într-o oră au murit trei bărbaţi din Vaslui

23 iunie 2016 19:46   Național
Ultima actualizare:

Temperaturile ridicate fac deja victime. Nu mai puţin de trei persoane au murit joi după-amiază în judeţul Vaslui. Doi dintre ei au decedat pe câmp, unde se aflau la muncă. Decesul celor trei persoane a fost declarat de echipajele Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui în decurs de numai o oră.

Primul deces a fost înregistrat în comuna Dimitrie Cantemir, în satul Hurduci. Un bărbat de 51 de ani a murit pe marginea drumului. Potrivit martorilor, bărbatul se întorcea de la muncă, acesta fiind angajat la o societate de panificaţie.

La scurt timp, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în comuna Zorleni, unde unui bărbat de 60 de ani i s-a făcut rău în timp ce se afla pe câmp, la muncă. Echipajul ambulanţei n-a mai avut ce să facă: bărbatul era deja mort.

Cel de-al treilea deces a fost înregistrat în satul Gologofta, comuna Ivăneşti. La fel ca în cazul de la Zorleni, echipajul medical a fost solicitat să acorde ajutor unui bărbat aflat pe câmp. Cei de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului de 74 de ani. Cu o zi înainte, miercuri, un alt bărbat din judeţul Vaslui murise în timp ce se afla la muncă pe câmp.

Mai multe