Cântăreaţă acuzată că şi-a bătut vecina cu parul

26 iulie 2019 19:47   Național
Ultima actualizare:

Scandal cu iz de telenovelă la Târgu Jiu. Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Teodora Pană este acuzată de o vecină de bloc că a lovit-o cu un par şi i-a rupt mâna. Femeia spune că a făcut plângere penală, dar la aceeaşi soluţie a apelat şi artista.

Victima, o femeie de 51 de ani care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea, susţine că scandalul de acum o lună a pornit de la o pisică.

„Fiul Teodorei Pană voia să se joace cu pisica mea, dar mama lui nu l-a lăsat. Mai mult, a început să îmi aducă jigniri, că e împuţită şi că se umple de purici.  Am întrebat-o de ce vorbeşte aşa, pentru că este pisica mea. Am «flituit-o», i-am spus că poate are ceva de cântat şi că poate uită versurile şi i-am spus că este «cântăcioasă». Când a auzit asta, a luat un par care era pe bancă, s-a năpustit asupra mea, mi-a rupt mâna şi m-a lovit şi pe picior. A fost ditamai parul. Dacă nu mă apăram şi ripostam, să ştiţi că îmi spărgea capul. A venit şi a luat-o soţul. Nici nu m-au întrebat dacă am păţit ceva“, a povestit vecina cântăreţei pentru adevarul.ro.

Victima susţine că a depus plângere la poliţie şi la parchet împotriva Teodorei Pană: „Am certificat medico-legal. Sunt în concediu medical, cu 75% salariu. Soţul nu lucrează. Am depus plângere la poliţie şi la parchet. Familia Pană a spus că vor să rezolvăm pe cale amiabilă, dar nu mă caută“, a mai povestit femeia.

Soţul Teodorei Pană susţine că vecina lor le-a jignit şi înjurat copilul de cinci ani, pentru că a pus mâna pe pisică şi că a vrut chiar să-l lovească. Alin Pană a mai spus că soţia sa nu a pus mâna pe par: „Femeia nu a avut nici o mână ruptă. Se va dovedi acest lucru în instanţa de judecată. Cu mâna care susţine că este ruptă ne arăta semne obscene. Doamna s-a luat de copiii noştri şi i-a înjurat. Nu a dat nimeni cu parul în ea, aşa cum aberează. L-a înjurat pe copil şi a sărit la el să-l bată“. Teodora Pană a depus şi ea o plângere penală împotriva vecinei, pentru lovire. Mai mult decât atât, soţul susţine că i s-ar fi deplasat siliconul de la piept: „A depus plângere. A luat-o de cap. Teodorei i-a dislocat proteza la silicon. Am făcut trei drumuri la Bucureşti pentru vecina mea, la control. Vecinii vorbesc la bar că se laudă că o să ne ia 10.000 de euro. Poate nu ştie cât înseamnă“.

Mai multe