Carmen Iohannis a împlinit 56 de ani. A fost sărbătorită de elevi chiar în clasă

3 noiembrie 2016 9:43   Național
Ultima actualizare:

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a împlinit miercuri, 2 noiembrie, 56 de ani. Prima Doamnă nu și-a luat zi liberă de la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde este profesoară de Engleză, ci a preferat să-și facă treaba și să petreacă într-un mod discret.

Elevii nu au uitat-o și i-au pregătit câteva surprize chiar în sala de clasă. I-au scris pe tablă "Happy Birthday, Mrs. Iohannis!" (La mulți ani, doamna Iohannis! n.r.), mesaj alături de care au desenat inimioare, flori și steluțe, semn că relația profesor-elev este cu adevărat una extraordinară. De asemenea, întreaga clasă s-a pozat cu Prima Doamnă și aranjamentul floral primit.

Totul a ajuns și pe Facebook, spațiul unde elevii și soția președintelui nu-și ascund legătura extraordinară. Nu este pentru prima dată când profesoara prefarată a elevilor de la Colegiul "Gheorghe Lazăr" arată ce bine se înțelege cu adolescenții. Detaliul care a umbrit zi de naștere a lui Carmen Iohannis a fost doar ținuta neagră purtată ca semn de doliu. Mama acesteia a decedat în 9 octombrie, iar perioada de doliu nu s-a terminat nici în suflet, dar nici la exterior.

Elevii s-au întrecut în urări și pe Facebook, iar unii dintre ei au fostr cu adevărat inspirați în a arăta cât de semnificativ este rolul profesoarei în viața lor: "La mulţi ani! Mulţumesc că m-aţi inspirat şi susţinut în toţi aceştia ani minunaţi”, este unul dintre mesajele din dreptul unei fotografii.

Și în urmă cu doi ani, copiii au sărbătorit-o cu tort și voie bună, deci nu mai există semne de întrebare cu privire la legătura sinceră care s-a creat între elevi și doamna profesoară.

Mai multe