Carmen Iohannis, speriată de trei studenţi beţi. Tinerii au fost identificaţi

8 aprilie 2015 15:06   Național
Ultima actualizare:

În urmă cu o lună, Carmen Iohannis a tras o sperietură soră cu moartea, din cauza unor studenţi beţi puşi pe glume.

Aflată singură în casa din Sibiu, Carmen Iohannis a trecut printr-o sperietură graznică în urmă cu o lună. În toiul nopţii, interfonul ei a început să sune insistent, fapt ce a făcut-o pe Prima Doamnă să îl sune imediat pe preşedintele Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis, speriată de gluma unor studenţi petrecăreţi

Carmen Iohannis i-a povestit soţului ei incidentul, iar acesta a alertat SPP-ul şi a cerut ca măsurile de securitate să fie sporite la casa din Sibiu. Imediat, peste drum de casa în care locuieşte Carmen Iohannis s-a montat o gheretă pentru pază, iar echipajul de Poliţie a fost înlocuit cu unul de la Jandarmerie. Totul, pentru ca Prima Doamnă să fie apărată de persoane nepotrivite.

Carmen Iohannis a aflat cine a deranjat-o în toiul nopţii

După ce Carmen Iohannis i-a povestit soţului prin ce a trecut, SPP-ul, pus în gardă, a reuşit să-i identifice pe "făptaşi". Este vorba despre trei studenţi la Facultatea de Drept din anul trei. Aceştia, aflaţi în stare de ebrietate după ce s-au întors de la o petrecere, s-au gândit că ar fi o idee bună să sune la interfonul tuturor caselor pe lângă care treceau. Cum în drumul lor s-a aflat şi locuinţa lui Carmen Iohannis, tinerii au reuşit să o sperie pe Prima Doamnă, în toiul nopţii, fără să ştie.

Mai multe