Carmen Iohannis uimește din nou prin ținuta sa la o vizită oficială

3 aprilie 2016 17:03   Național
Ultima actualizare:

După ce pe 31 martie Carmen Iohannis (55 de ani) a făcut o gafă de zile mari din punct de vedere vestimentar la vizita oficială în Statele Unite, de această dată pare să se fi redresat. În ziua de 3 aprilie, Klaus și Carmen Iohannis au făcut o vizită la Ambasada României din Washington, SUA, unde Prima Doamnă nu a mai ieșit în evidență prin rochia pe care a purtat-o.

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția sa se află într-o vizită oficială în Statele Unite la invitația lui Barack Obama cu ocazia organizării unui summit privind Securitatea Nucleară. Azi, 3 aprilie, Klaus și Carmen Iohannis au vizitat Ambasada României la Washington pentru a se întâlni cu reprezentanții comunității românești din capitala SUA.

De această dată, Prima Doamnă a României nu a mai ieșit în evidență în sens negativ din punct de vedere vestimentar. Aceasta a purtat o rochie elegantă ELLIS, suficient de lungă încât să îi acopere genunchii, respectând așadar protocolul aplicat în astfel de vizite oficiale.

Deși Carmen Iohannis știe să își asorteze piesele vestimentare, ea a comis o mare gafă atunci când a ajuns în Statele Unite pe 31 martie. Ea a primit o serie de critici la adresa felului în care se îmbrăcase. A purtat un sacou, pantaloni casual și o pereche de pantofi comozi fără toc, fiind o ținută total nepotrivită pentru evenimentul diplomatic important la care a participat.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe