Carnagiu pe şosea. Miss Globe România a omorât patru oameni

7 octombrie 2015 7:08   Național
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier a avut loc duminică noapte (4 spre 5 octombrie), pe DN 85, în dreptul localităţii vrâncene Haret. Atunci un autoturism Audi, condus de băcăuanca Diana Dinu, fostă Miss Globe 2014, a intrat într-o căruţă. 4 morţi, printre care şi o fetiţă de 7 ani, plus alţi cinci răniţi, acesta este tragicul bilanţ al accidentului.

Tânăra de 22 de ani, câştigătoare a concursului de frumuseţe Miss Globe din 2014, conducea cu viteză în momentul în care o căruţă i-a tăiat calea. Din cauza vitezei excesive, fosta Miss nu a reuşit să o evite şi a intrat în ea în plin.

În urma impactului, patru oameni şi-au pierdut viaţa, printre care şi o fetiţă de doar şapte ani. Alte opt persoane, printre care cinci copii, au ajuns în stare gravă la spital, potrivit ziaruldevrancea.ro. Fosta Miss de 22 de ani care a lovit căruţa şi ceilalţi trei pasageri din maşină au scăpat nevătămaţi.

Diana Dinu a devenit Miss Global România / Miss Globe în 2014 şi ne va reprezenta ţara la finala din noiembrie din Turcia.

Mai multe