Cărtărescu, Jude și Afrim, premianții Galei Radio România Cultural

21 martie 2016 23:06   Național
Ultima actualizare:

Gala Premiilor Radio România Cultural, ediţia a XVI-a, şi-a desemnat căştigătorii. Evenimentul a fost prezentat de Maria Balabaş şi de Radu Croitoru și a avut loc luni seară (21 martie), la Teatrul Odeon din Capitală.

Un eveniment monden cu totul special a fost Gala Premiilor Radio România Cultural. Scriitorul Mircea Cărtărescu (59 de ani), regizorul Radu Jude (38 deani), istoricul Neagu Djuvara (99 de ani) și regizorul Radu Afrim (47 de ani) sunt doar câțiva dintre laureați.

Premiile oferite la Gala Radio România Cultural

[[{"fid":"799090","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"gala premiilor radio romania cultural","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Festivitatea de premiere a Galei Radio România Cultural a avut loc luni (21 martie), pe scena Teatrului Odeon din București","field_subtitle[und][0][value]":"foto: RRC"},"type":"media","attributes":{"alt":"gala premiilor radio romania cultural","title":"Festivitatea de premiere a Galei Radio România Cultural a avut loc luni (21 martie), pe scena Teatrului Odeon din București","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Mai multe