Cătălin Predoiu, cu pantofii rupţi la «mesele» de partid

14 iulie 2016 20:50   Național
Ultima actualizare:

Cătălin Predoiu ar putea lua oricând trofeul Bau, dacă imaginile cu ţinuta sa de oraş ar pica în mâinile Iuliei Albu. Nu ştim dacă soţia sa Alina e plecată din oraş, iar politicianul s-a îmbrăcat cu ce i-a picat în mână, dar ultima sa apariţie a fost un fiasco total. Singura întrebare care ne vine în gând este: “Predoiu, cine te-a îmbrăcat aşa?”.

Nu de mult, creatoarea de modă Zina Dumitrescu spunea că vestimentaţia clasei politice este dezastruoasă. Ce-i drept, după ce am văzut imaginile cu prim-vicepreşedintele PNL surprinse de fotoreporterii Click! tindem să-i dăm dreptate.

Cătălin Predoiu (47 de ani) a ieşit zilele trecute în oraş să ia masa cu Vasile Blaga. Deşi e bărbat bine, hainele purtate l-au îmbătrânit cu câţiva ani.

Fostul ministru al justiţiei în perioada 2008-2012 şi-a făcut apariţia într-un sacou ponosit şi o pereche de pantofi uzaţi şi murdari. Mai mult, politicianul şi-a mai pus şi o pălărie de paie în cap, gen Amza Pellea în “Nea Mărin miliardar”, care nu avea nici în clin nici în mânecă cu restul ţinutei. Sperăm că a reuşit să ajungă cu talpa întreagă până acasă, pentru că, la cum arătau încălţările, nu i-am fi dat mai mult de câţiva metri de parcurs. Probabil că felul lui de a se îmbrăca a influenţat şi electoratul bucureştean la alegerile din 5 iunie. Cătălin Predoiu a candidat pentru Primăria Capitalei din partea PNL, împotriva Gabrielei Firea.

Mai multe