Cătălin Predoiu, validat în comisie. Cu cine face tandem la alegeri

21 aprilie 2016 15:06   Național
Ultima actualizare:

Cătălin Predoiu va apărea pe listele electorale din partea PNL. Biroul național al partidului l-a validat astăzi drept candidat la Primăria Capitalei.

La ieșirea din comisia PNL, acesta a spus că principalul scop este să se opună PSD-ului să pună mâna iar pe Primăria Capitalei.

”PNL este singurul partid care poate opri PSD. Rog toată dreapta să voteze cu liberalii”, a declarat Cătălin Predoiu.

Totodată, acesta a anunțat că va face tandem la alegeri cu Ciprian Ciucu, care intră în cursa pentru Capitală ca independent, după ce Monica Macovei a anunțat că-i retrage sprijinul partidului său, M10, imediat ce a aflat că acesta negociază un post de viceprimar cu liberalii. Cătălin Predoiu este al patrulea liberal nominalizat de către partid, după Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Marian Munteanu.

Ultimul şi-a anunţat miecuri retragerea ca urmare a acuzaţiilor venite din partea societăţii civile privind simpatii legionare.

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de edil al Bucureștiului, își dorește să meargă în tandem cu Nicușor Dan, căruia i-a propus postul de viceprimar, în cazul în care va câștiga scaunul mult râvnit.

Mai multe