Caz cutremurător în Tulcea: Copilă de 13 ani, însărcinată cu tatăl ei

8 noiembrie 2011 15:24   Național
Ultima actualizare:

Un bărbatul din judeţul Tulcea a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, după ce autorităţile au descoperit că fiica sa, în vârstă de 13 ani, este însărcinată cu el. Dosarul a fost înregistrat astăzi pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

În cursul anului 2011, bărbatul din localitatea Somova a întreţinut relaţii sexuale cu minora N.M. (13 ani). La sfârşitul lunii septembrie 2011, tatăl minorei aşi-a dat seama că fiica sa este însărcinată, motiv pentru care a solicitat examinarea acesteia de un medic specialist, care a constatat că, la momentul examinării, vârsta sarcinii era de 30 de săptămâni, informează Adevărul.

În cursul zilei de marţi a fost sesizată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care a repartizat de urgenţă cazul serviciului intervenţii.

 „Fata este în luna a opta, urmează să nască în câteva săptămâni. Am primit sesizare în cursul zilei de astăzi de la Poliţie. Urmează să ne deplasăm pe teren pentru a verifica ce s-a întâmplat în această familie“, spune directorul DGASPC Tulcea, Dumitra Bădulescu.

Nu este singurul caz din judeţ. Anul trecut, Ştefan Tudor, un bărbat din Măcin, a fost trimis în judecată după ce a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui de numai 14 ani. În toamna anului 2010, Loredana, fiica individului din Măcin, a născut o fetiţă pe care o creşte acum în Centrul Maternal din Tulcea.

În decembrie 2010 bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare de către Judecătoria Măcin.

Mai multe