Caz şocant la Oradea! Contabilă torturată, tunsă și aruncată dezbrăcată în curte, de odraslele unui fost om de afaceri

10 octombrie 2021 20:16   Național
Ultima actualizare:

Procurorii militari au reţinut un pompier, pe iubita acestuia şi pe fratele ei. Cei trei sunt acuzaţi că au sechestrat o femeie, au dezbrăcat-o, au bătut-o şi au tuns-o. Mai mult, au aruncat-o, în pielea goală şi cu un căluş în gură, în curtea casei.

Câtă cruzime! O contabilă care lucrează la o firmă din satul bihorean Ortiteag, patronată de omul de afaceri Gavril Costa, fost primar al comunei Măgești, a trecut prin momente de coșmar. Copiii omului de afaceri, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani), o bănuiau pe femeie că ar avea o legătură amoroasă cu tatăl lor şi au decis să-i dea o lecţie, împreună cu iubitul Andradei, Cătălin Butuc (31 ani), fiul unei poliţiste. 

Răzbunarea a fost pusă în aplicare vineri, când cei trei au chemat-o pe femeie la sediul firmei, sub pretextul unor probleme de serviciu, scrie adevarul.ro. Când contabila a ajuns la firmă, ei au sechestrat-o într-un birou, unde au dezbrăcat-o, au legat-o de mâini şi de picioare şi i-au pus un căluş în gură. Apoi au bătut-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i inclusiv genele şi sprâncenele. În final, femeia, mamă a doi copii de 11 și 18 ani, a fost urcată dezbrăcată într-o maşină, cu care Florin Costa şi Cătălin Butuc au dus-o până în sat, la mama ei, aruncând-o în curtea locuinței. Femeia ar fi stat sechestrată aproape 8 ore, iar vineri noapte, după ce a fost abandonată în curtea casei, a fost transportată la spital. “I-au rupt mai multe coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!”, a declarat soțul contabilei.   

Ancheta este derulată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj. Interogatoriile s-au întins până sâmbătă seară. Florin Costa, sora lui, Andrada Costa, şi pompierul Cătălin Butuc au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

Mai multe