Ce a făcut Claudiu Roman înainte să se sinucidă

19 septembrie 2014 22:40   Național
Ultima actualizare:

Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, s-a sinucis joi seara, în locuinţa sa. Tânărul, în vârstă de 34 de ani, a lăsat, potrivit anchetatorilor, şi un bilet de adio.

Tragedia a avut loc joi seară, în jurul orei 22.00. Claudiu Roman s-a spânzurat cu un cablu electric, de caloriferul din baie. Apropiaţii tânărului susţin că acesta suferea de depresie, mai ales că din vară nu mai lucra la radio. A lăsat un scurt bilet de adio, prin intermediul căruia şi-a cerut scuze pentru modul în care şi-a luat viaţa. “Îmi cer scuze pentru gestul meu, am tot ce îmi doresc pe lume, dar am un mare gol în interior”, a scris Claudiu.

Îşi chemase iubita de urgenţă

Cu doar câteva ore înainte să-şi curme viaţa, realizatorul îşi chemase iubita în apartamentul său. Cristina Cuvineanu, angajată la o firmă de PR, nu a bănuit nici o clipă intenţia acestuia, mai ales că i s-a părut bine dispus. Tânăra a intrat în panică doar când a ajuns în faţa locuinţei lui, şi a constatat că el nu-i mai răspunde la interfon şi nici la apelurile telefonice insistente.

Dispariţia lui Claudiu nu a fost trecută cu vederea nici de Şerban Huidu.

“Trecea prin momente dificile în viaţa personală şi se agăţase cu disperare de cea profesională, pentru a-l ajuta să meargă mai departe. A acceptat chiar să lucreze gratis la postul de radio unde şi eu am făcut acelaşi lucru, timp de un an la începutul carierei”, a scris Şerban Huidu, pe blogul personal.

”Sunt şocată, nu-mi vine să cred. L-am văzut ultima dată la aniversarea PRO FM. Era îmbrăcat într-o geacă de piele şi zâmbea… Nu ştiu ce s-a întâmplat. O să-mi lipsească”, a declarat Oana Tache, o fostă colegă.

De-a lungul timpului, Claudiu Roman a lucrat pentru Europa FM şi Radio 21. Mai jos puteţi vedea un mesaj de Anul Nou din 2011, când se afla la pupitrul Europa FM.

Mai multe