Ce a surprins un român la pelerinajul Cuvioasei Parascheva, la câţiva metri de enoriaşi

16 octombrie 2014 11:11   Național
Ultima actualizare:

S-a întâmplat de nenumărate ori să vedem cum preoţii au devenit adevăraţi afacerişti, iar Biserica Ortodoxă Română nu mai este doar un loc sfânt, ci o afacere profitabilă.

Un român cu ochi ageri a surprins imagini incredibile, care demonstrează încă o dată că banii oferiţi de oamenii nevoiaşi bisericilor nu se duc de fiecare dată acolo unde ar trebui. Cetăţeanul a fotografiat, la câţiva metri de enoriaţii care stăteau la coadă la moaşte, o maşină de lux care era chiar limuzina oficială a Mitropoliei şi Bucovinei.

«Săraca Biserică Ortodoxă Română, finanţată din bani publici cu sute de milioane de euro pe an, respectă cu pioşenie sfântul lux, ala cum însuşi Prea fericitul Daniel o demonstrează: "Dai un ban, dar cumperi ceva frumos"», scrie pe pagina de Facebook OFCR.Romania.

În plus, şi numărul de înmatriculare al maşinii, B 240 WTH, pare să stârnească interesul trecătorilor, scrie Romania TV (WTH este o prescurtare folosită, mai ales în mediul virtual, pentru expresia "What The Hell?" - în traducere, "ce dracu'").

Mai multe