Ce au pățit angajații de la Permise că l-au băgat în față pe Șova

9 mai 2017 15:14   Național
Ultima actualizare:

Dan Șova a fentat coada de la Permise, însă, cei care l-au ajutat au fost sancționați. Iată ce a a stabilit comisia disciplinară în cazul lor!

S-a îmbrăcat sport și și-a pus ochelari de soare. A crezut că astfel camuflat, ”fraierii” care așteptau la coadă în fața ghișeului nu-l vor recunoaște.

Iată, însă, că Dan Șova a avut ghinionul să fie remarcat de un parlamentar USR, care imediat a scos telefonul din buzunar și l-a fotografiat. O dată când ieșea din birou și a doua oară când le strângea mâna în curte băieților care l-au ajutat.

Pozele au apărut în presă și de aici a pornit și cercetarea disciplinară împotriva angajaților.

Au primit mustrare scrisă și salariul le-a fost redus

”În urma aspectelor semnalate în data de 6.04.2017, referitoare la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unităţii noastre s-a declanşat o procedură de verificare. Comisia de cercetare a stabilit că faptele a doi lucrători implicaţi constituie abateri disciplinare, aceștia fiind sacționați, conform prevederilor legale, cu mustrare scrisă, respectiv reducerea salariului de bază pe o durată de 2 luni cu 5%”, au naunțat reprezentanții instituției.

Nu este prima dată au loc astfel de derapaje la Permise. Și Călin Popescu Tăriceanu a fost ajutat să intre în fața tuturor ca să-și preschimbe carnetul de conducere.

Acest lucru s-a petrecut în august 2016, când în plin soare așteptau la coada ce înconjura clădirea peste 1.000 de oameni.

Mai multe