Ce brută! A înjunghiat un om în faţa fiului de 9 ani

23 aprilie 2018 20:54   Național
Ultima actualizare:

Un copil de 9 ani a asistat, duminică, la o scenă înfiorătoare! Tatăl său a fost înjunghiat în inimă de actualul soţ al mamei sale, un agent de pază. Acesta era furios că victima l-a reclamat pentru faptul că îi bătea băieţelul.

Ce caz dramatic în Bistriţa! Duminică după-amiază, Marius M., de 30 de ani, stabilit în oraşul Târgu Mureş, a venit la domiciliul fostei sale soţii pentru a-l aduce acasă pe copilul lor, de 9 ani, care fusese în timpul weekend-ului la el. A intrat în curte, moment în care a fost întâmpinat de actualul soţ al femeii. S-au luat la ceartă, întrucât Marius i-a cerut socoteală pentru gesturile sale violente faţă de copil, anunţându-l, de asemenea, că i-a făcut plângere la Poliţie. Agresorul, un agent de pază, de 29 de ani, l-a lovit cu o rangă şi l-a înjunghiat în zona inimii, potrivit adevarul.ro. Victima a încercat să se îndepărteze de locul unde a fost atacată, însă după câteva sute de metri s-a prăbuşit pe asfalt şi a intrat în stop cardio-respirator. Echipajul medical ajuns la faţa locului a reuşit să-l stabilizeze şi să-l transporte la spital, unde a fost operat, starea lui fiind, acum, bună.

Micuţul de 9 ani, însă, e cu psihicul la pământ, după ce şi-a văzut tatăl aproape mort. Protecţia Copilului a intervenit imediat. „Băiatul este speriat, este afectat”, a declarat Teodor Sîngeorzan, un reprezentant al instituţiei. Acesta a mai spus că băieţelul va beneficia de consiliere psihologică. Între timp, agresorul a fost arestat, fiind cercetat pentru tentativă de omor şi riscând să petreacă între 10 şi 20 de ani după gratii.

Mai multe