Ce bun a fost tortul făcut în târg!

1 octombrie 2011 17:50   Național
Ultima actualizare:

Uau! Ce delicios a fost tortul „Diplomat" făcut ieri de Mariana, neobositul bucătar şef al revistei „Click! Poftă bună"! Dacă nu aţi fost ieri la supertârgul de bunătăţi de la Ateneu, puteţi merge şi astăzi să vedeţi ce surprize v-au pregătit.

Trei zile de iarmaroc, cu surprize delicioase şi multă voie bună, în Piaţa George Enescu, de lângă Ateneu. Forfotă mare şi oameni salivând la fiecare stand.

Peste 40 de gospodari din toată ţara au adus produse tradiţionale care miros incredibil de apetisant. Dulciuri de casă, miere de albine, dar şi cosmetice bio.

Bijuterii lucrate manual, produse de marochinărie, până şi blănuri elegante. Grătare cu mici, cârnaţi şi fripturi, iar alături bere rece.

Cu adevărat un iarmaroc! Dar nu numai cu mâncare delicioasă, ci şi cu mişcare multă: dansuri orientale, sportive, de stradă şi moderne, apoi aerobic.

Oamenii au mâncat bine și au urmărit spectacole

Şi copiii s-au distrat de minune. Şi-au pictat feţele, au participat la concursuri şi au plecat cu o mulţime de premii.

Gospodinele au fost învăţate să prepare tort „Diplomat" de la energica Mariana, bucătarul şef al revistei „Click! Poftă bună", apoi li s-a arătat cum se taie franţuzeşte cartofii.

„Sunt încântată de ziua de azi. Am văzut zeci de chipuri fericite, dar încă nu s-a terminat. Să vedeţi ce nebunie va fi când tai torturile!", ne-a spus încântată Mariana.

Azi e o nouă zi cu surprize peste surprize la iarmarocul organizat de revistele „Click! Pentru femei", „Click! Sănătate" şi „Click! Poftă bună", plus o demonstraţie de fitness şi o petrecere pentru copii, cu clovni .

Mai multe