Ce burtică frumoasă are Alina Gorghiu! Liderul PNL radiază de fericire

2 martie 2016 12:09   Național
Ultima actualizare:

Invitată în studioul Adevărul Live pentru un dialog despre bătălia electorală pentru București, copreședintele Partidului Național Liberal și-a afișat cu mândrie burtica de gravidă. Alina Gorghiu (37 de ani) va deveni mama unui băiețel la sfârșitul lunii mai.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, cu un sacou alb, Alina Gorghiu a ales un colier lung, care conducea privirea spre foarte discreta burtică de gravidă. Deși a intrat deja în ultimul trimestru de sarcină, liderul PNL pare să fi luat foarte puțin în greutate și radiază de fericire.

Precaută, Alina Gorghiu a renunțat deja la tocuri și se pregătește sufletește pentru ultima perioadă a sarcinii, când bebelușul începe să-și impună prezența și o obligă pe viitoarea mămică să reducă puțin motoarele și să se odihnească mai mult. ”Deja respir ceva mai greu. Probabil că în luna de campanie voi rămâne în București”, a spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a devenit, în luna ianuarie 2016, soţia lui Lucian Isar. „Alina şi Lucian şi-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie. La cununia civilă au participat doar apropiaţii”, au dezvăluit surse din anturajul cuplului pentru Click! Copreşedintele PNL şi-a oficializat astfel relaţia pe care o are de aproape trei ani cu economistul Lucian Isar (39 de ani), fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta.

Mai multe