Ce caută capcana asta în mijlocul drumului?

18 iulie 2012 18:49   Național
Ultima actualizare:

Mihai Lazăr este unul dintre şoferii care au făcut cunoştiinţă cu groapa de pe "Fabrica de Glucoză". Are o Skodă care a văzut multe pe străzile Capitalei, dar "hăul" situat lângă intrarea în Muzeul Aviaţiei şi lângă sediul Poliţiei Ilfov i-a venit de hac.

"Era acum patru luni şi nu am văzut-o, pentru că nu era semnalizată. În plus, mă grăbeam. Când am dat în ea, am auzit o trosnitură atât de puternică, încât am crezut că se rupe maşina în două. Jur că m-a durut pe mine", se plânge Mihai.

A tras pe dreapta, îi zdrongănea totul, aşa că a chemat depanarea. Şi-a rezolvat necazul, dar deunăzi a păţit-o din nou şi acum este hotărât să ceară daune autorităţilor.

"Când am intrat în groapă, s-a auzit întâi trosc, apoi bum şi la sfârşit zdranc. Am tras pe dreapta şi am chemat iar mecanicii, pentru că nu îmi mai puteam continua drumul", a povestit proprietarul autovehiculului.

Verdictul specialiştilor a fost fără milă: adio, planetară şi bucşe şi nici direcţia nu se simţea bine. Acum, se documentează cum poate să îşi recupereze costul reparaţiei de la administratorul drumului. De un lucru este sigur: nu mai vrea să audă în viaţa lui de strada Fabrica de Glucoză.

Click! spune

Fabrica de Glucoză este una din cele aproximativ 500 de artere aflate în grija Administraţiei Străzilor."Nu am reparat încă strada, pentru că acolo sunt mai multe şantiere şi ar fi fost munca în zadar. O să astupăm gropile în regim de urgenţă", a promis Alina Roman directorul instituţiei.

Mai multe