Ce consilieră sexy are ministrul economiei!

28 iulie 2011 18:15   Național
Ultima actualizare:

Fotografiile pe care consiliera ministrului Ion Ariton le-a pus pe Facebook fac înconjurul ţării. Sexy şi provocatoare, Mirela Motan a reuşit, în foarte scurt timp, să se facă cunoscută românilor, cărora nici prin cap nu le trecea cine munceşte pentru redresarea economiei.

Dacă n-ar fi fost consiliera unui ministru, membru în Consiliul de Administraţie (CA) al CNH Petroşani şi în alte trei CA, fotografiile Mirelei Motan ar fi trecut complet neobservate, deşi tânăra n-arată rău deloc.

Mai mult, e economistă, de profesie, a studiat Administraţie Publică la SNSPA şi are şi o garsonieră. E adevărat, luată prin credit ipotecar, dar ce mai contează. Ceea ce nu prea pricepem noi e cum de reuşeşte să plătească cele trei credite de 90.000 de euro, dintr-un venit lunar sub 1.000 de lei, potrivit declaraţiei de avere.

Trebuie să recunoaştem că e fată descurcăreaţă, probabil acesta fiind şi motivul pentru care ministrul economiei a numit-o în postul de consilier principal. Domnul ministru ar trebui, însă, să îi explice că, atunci când deţine o asemenea funcţie, chiar şi pozele pe care le pune pe Facebook ar trebui să fie alese mai cu grijă, ca să nu bată la ochi.

Până una alta, Mirela şi-a şters, ieri, contul personal de pe reţeaua de socializare. Din păcate pentru ea, prea târziu. Deja, a ajuns vedetă.

Mai multe