Ce decolteu generos a avut rochia de mireasă a soției lui Valentin Dragnea!

27 august 2018 5:42   Național
Ultima actualizare:

Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu s-au căsătorit, duminică, 26 august. De frica protestelor, familia Dragnea a luat decizia ca ceremonia să aibă loc pe pajiștea Palatului Snagov și nu la Biserica Elefterie, așa cum se anunțase inițial.

Momentul apariției miresei le-a tăiat răsuflarea celor prezenți, cel mai emoționat fiind tatăl Ginei, cel care a condus-o la altar. Fostă concurentă Miss România a anului 2009, Gina a purtat o rochie de mireasă în formă de A, cu broderii, umerii goi și decolteu adânc tip inimă. 

Voalul cu broderie a fost lung și a fost purtat de cele două domnișoare de onoare, una dintre ele fiind Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea,

Petrecerea a avut loc în Palatul Snagov, iar mirii au ales un meniu de excepție pentru invitații din politică aduși de Liviu Dragnea. Primul dans în calitate de tineri căsătoriți a fost făcut pe cea mai cunoscută piesă a lui Marcel Pavel, "Frumoasa mea". Pentru a se simți mai confortabil, mireasa a renunțat la rochia din timpul ceremoniei religioase și a ales o alta, chiar mai sexy, cu spatele gol și decolteu adânc.

Mai multe