Ce fetiţă cochetă are Elena Băsescu!

18 decembrie 2015 21:22   Național
Ultima actualizare:

Elena Băsescu (35 de ani) e o mămică împlinită. Nu numai că are doi copii frumoşi, dar, acum, are şi partener de cumpărături. E vorba de fiica ei de 2 ani, Sofia, de care EBa are grijă mereu să fie cochetă.

Fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, într-o seară, la cumpărături, în cartierul Dorobanţi, din Bucureşti. Însoţită de fiica ei, Sofia, a intrat, mai întâi, într-o farmacie, apoi s-a oprit să cumpere câteva fructe din piaţă.

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de pantaloni de trening şi o geacă sport, EBa a avut grijă ca şi fiica ei să fie asortată. Astfel că micuţa era îmbrăcată în colanţi gri, căciuliţa fiind de aceeaşi culoare. De asemenea, Sofia purta o haină roz-pal, care se potrivea perfect cu restul ţinutei. De remarcat e faptul că amândouă purtau cizme UGG, o pereche costând circa 500 de lei. 

Buzele mamei l-au eclipsat pe Traian jr.

Elena şi Bogdan Ionescu au şi un băieţel: Traian (11 luni), care, pe măsură ce creşte, seamănă tot mai mult cu tatăl lui. Ieri, EBa a publicat pe contul ei de Facebook câteva fotografii cu băieţelul. „Traian junior s-a întâlnit astăzi, pentru prima dată în viaţa sa, cu Moş Crăciun, pe care l-a şi tras puţin de barbă”, a scris EBa. 

Mai multe