Ce grozăvie! A ucis o bătrână de 80 de ani şi i-a furat 2 lei

25 martie 2020 15:57   Național
Ultima actualizare:

O grăzăvie s-a petrecut într-o localitate din judeţul Galaţi. O bătrână de 80 de ani a fost ucisă cu lovituri de topor în scop de jaf. Hoţul i-a furat 2 lei şi cerceii.

O crimă înfiorătoare a zguduit localitatea gălăţeană Iveşti. O femeie de 80 de ani a ucisă cu bestialitate în propria locuinţă de un consătean, care i-a furat cerceii şi doi lei, scrie adevarul.ro.

Toată ţara este îngrijorată de răspândirea coronavirusului în România, de măsurile extreme pe care le iau autorităţile, iar tânăr dintr-un loc uitat de lume a pus mâna pe topor şi a ucis o bătrână în vârstă de 80 de ani.

Marţi, 24 martie, o femeie de 80 de ani din localitatea gălăţeană Iveşti a fost ucisă de un tânăr, consătean cu victima, care pătrunsese în locuinţă pentru a o jefui.

”A fost ucisă cu lovituri de topor. Făptuitorul este un tânăr din localitate. Acesta, după ce a aplicat victimei loviturile de topor, a sustras doi lei din locuinţa victimei şi cerceii acesteia”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, citată de adevarul.ro.

Ucigaşul a fost reţinut, fiind prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de tâlhărie şi omor.

Citeşte şi:

Marian Vanghelie, jefuit cu soția și copilul în casă. Acum 3 ani, bona filipineză i-a furat 50.000 de euro

Femeie de 30 de ani, ucisă cu 9 lovituri de cuțit într-un apartament din Bragadiru!

Mai multe