Ce grozăvie! Tavanul a căzut peste copii

28 octombrie 2016 8:25   Național
Ultima actualizare:

Doi micuți au ajuns la spital, iar alți trei prichindei sunt în stare de șoc, după ce tavanul garsonierei ANL a căzut peste ei. S-a întâmplat la Boroșani, în timpul unei petreceri.

Tavanul unei garsoniere dintr-un bloc ANL a căzut peste mai mulţi copii care participau la o petrecere aniversară. S-a întâmplat în Botoşani, în cartierul Bucovina, iar o fetiţă a fost rănită şi a ajuns la spital după ce bucăţile de tencuială au lovit-o în cap, scrie romaniatv.net.

Copiii participau la aniversarea unei prietene. Părinţii stăteau la masă, iar cei mici se jucau când s-a întâmplat grozăvia.

O fetiţă de şase ani a fost transportată de urgenţă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Copila a fost supusă unor investigaţii amănunţite, inclusiv unui examen la computerul tomograf. Un alt copil a fost şi el uşor rănit.

La locul incidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi criminaliştii, care au efectuat măsurători în interiorul garsonierei. Oamenii în casa cărora s-a produs accidentul locuiesc acolo cu chirie de nouă ani.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de probleme în locuinţele ANL. Un caz similar a avut loc anul trecut, într-un apartament din cartierul Cişmea. Tavanul din dormitor s-a prăbuşit. Din fericire, atunci nu se afla nimeni în camera respectivă, scrie aceași sursă.

Mai multe