Ce i-a spus Ponta lui Iohannis când l-a sunat în noaptea alegerilor

18 noiembrie 2014 11:23   Național
Ultima actualizare:

Victor Ponta şi-a recunoscut înfrângerea în faţa lui Klaus Iohannis la doar două ore după primele exit-poll-uri. Premierul l-a sunat pe primarul Sibiului şi l-a reţinut telefonic doar câteva secunde, timp în care l-a felicitat.

Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, este omul care s-a aflat în permanenţă lângă Victor Ponta şi a mărturisit cum a decurs convorbirea telefomnică dintre cei doi. 

"Am fost langă el (n.r. langa Victor Ponta). Discutia nu a fost lunga. A facut un gest barbatesc, pentru prima oara in politica. L-a felicitat, i-a spus ca in scurt timp va ieși si va recunoaste rezultatul, inainte de anuntul oficial, ca spera ca va exista o colaborare intre guvern si presedintie si ca nu-si da demisia", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, citat de dcnews.ro., a declarat Liviu Dragnea la Antena 3, citat de dcnews.ro.

Klaus Iohannis a obţinut 54,5% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,5% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor anunţate, luni, de BEC, după centralizarea proceselor verbale.

Mai multe