Ce i-a transmis premierul Cioloș lui Dragnea

22 noiembrie 2016 7:28   Național
Ultima actualizare:

Primul ministru Dacian Cioloș spune că este adeptul unei atitudini civilizate și al bunului simț. El a răspuns, astfel, unui comentariu la o postare a sa pe Facebook în care i se atrăgea atenția că a avut un mesaj „prea elegant” pentru președintele PSD, Liviu Dragnea, scrie Agerpres.

„Tocmai, cred că avem nevoie de atitudine civilizată în țara asta, odată pentru totdeauna. Cel mai ușor e să înjuri, dar cine are de câștigat din asta, în afară de ego-ul celui care o face. Eu cred în bunul-simț și îmi asum naivitatea de a crede asta”, a comentat premierul.

Luni, Dacian Cioloș i-a transmis un mesaj președintelui PSD, Liviu Dragnea, în care îl asigură pe acesta că Guvernul său face „tot ce îi stă în putere” pentru a asigura corectitudinea procesului electoral, acuzându-l totodată pe liderul PSD că vrea să sădească „teama și îndoiala” în rândul opiniei publice când vorbește de posibila fraudare a alegerilor.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut că există suspiciuni de fraudare a alegerilor din partea PNL și USR și că există tineri angajați la Guvern care, inițial, au fost voluntari și „care sunt postaci pentru premierul Dacian Cioloș”.

Mai multe