Ce impresie i-a lăsat Brigitte Macron lui Carmen Iohannis. Mesajul publicat după vizita oficială

27 august 2017 12:25   Național
Ultima actualizare:

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, au vizitat săptămâna trecută România, unde i-au cunoscut pe Klaus și Carmen Iohannis.

Din fotografii s-a înțeles că întâlnirea dintre șefii de stat și cele două Prime Doamne a fost una de bun augur. Mai mult decât atât, specialiștii în limbajul corpului au concluzionat că Brigitte și Carmen s-au simțit bine una în prezența celeilalte. Ei bine, iată că a venit și verdictul, direct de la sursă.

Pentru a înlătura orice dubii, Carmen Iohannis a publicat pe profilul personal un mesaj cu impresii după vizita oficială a lui Emmanuel și Brigitte Macron în România.

„O întâlnire deosebită și plină de farmec cu Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron”, a scris ea, în dreptul unei fotografii cu ele două, din timpul evenimentului.

Pe parcursul vizitei, Brigitte Macron și Carmen Iohannis au fost nedespărțite: s-au ținut de mână, s-au plimbat împreună, au râs, și chiar s-au abătut de la traseul urmat de soții lor, pentru a admira împreună niște straie populare.

Mai multe