Ce îngeraș a sfârșit atât de cumplit!

19 octombrie 2014 20:26   Național
Ultima actualizare:

”Şi-a strigat tatăl, el i-a zis să intre în casă, apoi s-a auzit o bufnitură şi deodată copilul era jos!”. Aşa au descris vecinii ultimele secunde din viaţa Karinei, fetiţa de 5 ani care a căzut ieri de la etajul 10 în timp ce îi făcea semne cu mâna tatălui ei.

Lacrimi, stupoare şi suferinţă, ieri, în mica lume de pe strada Poştaşului din sectorul 3 al Capitalei,  unde toţi se ştiu între ei. În faţa unui bloc, mai multe lumânări şi un ursuleţ de pluş amintesc că acolo s-a petrecut o tragedie. 

O fetiţă, lăsată singură în casă, a ieşit la geam şi-a strigat tatăl aflat jos, s-a sprijinit de plasa de ţânţari care a cedat. ”Am auzit o bufnitură, apoi urlete şi am ieşit pe geam. L-am văzut pe Mihai, vecinul nostru de la 10 strângându-şi copilul în braţe. Căzuse de la ultimul etaj al blocului şi nu respira, deşi  cei de la SMURD încercau din răsputeri să o readucă la viaţă. Spuneau că nu a avut nici o şansă”, povesteşte Cristina Păcuraru, o vecină care ştia familia şi asistase la tragedie.

Totul s-a petrecut fulgerător. În timp ce mama era la serviciu, tatăl şi-a lăsat fetiţa dormind şi a coborât la maşină să aducă ceva. Între timp micuţa Karina s-a trezit, a ieşit la geam şi şi-a strigat tatăl. Din nefericire, s-a sprijinit de plasa de ţânţari care s-a desfăcut şi... ”Spuneţi-mi că este un vis urât şi că trebuie să mă trezesc!”, a strigat Alina, mama fetiţei, când a venit de le serviciu şi i s-a arătat trupul fără viaţă al copilului. Cu greu a fost dezlipită de cadavru pentru ca acesta să fie dus la IML. 

Mai multe