Ce li s-a întâmplat după gratii violatorilor unei femei din Deva

8 septembrie 2015 11:36   Național
Ultima actualizare:

Minorii acuzaţi că au bătut crunt, au violat şi au ucis apoi o femeie fără adăpost, în centrul Devei, au fost la rândul lor abuzaţi sexual de un recidivist. Pedofilul filma scenele de sex cu adolescenţii şi le vindea pe Internet.

Tribunalul Hunedoara a judecat luni cererea procurorilor de prelungire a mandatelor de arestare preventivă emise pe numele a trei minori din Deva, acuzaţi de violarea şi uciderea unei femei de 40 de ani, fără adăpost.

“Instanţa a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi, în consecinţă: a dispus prelungirea arestării preventive a inculpaţilor: Sîngurelu Vasile, Sîngurelu Daniel şi Adafinei Raul, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 septembrie 2015 şi până la data de 10 octombrie 2015. Respinge cererile formulate de inculpaţi, prin apărători, de înlocuire a măsurii arestării preventive cu una din măsurile preventive a arestului la domiciliu sau controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a informat Tribunalul Hunedoara, potrivit adevarul.ro.

Cei trei adolescenţi au fost reţinuţi de poliţişti, luna trecută. Victima violului, o femeie fără adăpost, a suferit leziuni craniene severe, iar după câteva zile a decedat, la spital.

Ulterior, ancheta oamenilor legii a scos la iveală amănunte incredibile din viaţa a doi dintre adolescenţii violatori. Aceştia fuseseră, şi ei, abuzaţi sexual de către un individ pe nume Florin Ciobanu, recidivist. Pedofilul a înregistrat şi publicat pe internet violurile, cu scopul de a obţine bani. Bărbatul a ajuns, din nou, în spatele gratiilor. El a mai făcut puşcărie în trecut, pentru tâlhărie.

Mai multe