Ce mai fură românii. O femeie din Dâmbovița a luat cu totul un tomberon plin cu gunoi din fața casei unui vecin

3 februarie 2021 16:43   Național
Ultima actualizare:

Furt din teribilism sau de plictiseală? O femeie din localitatea dâmbovițeană Găeşti a fost filmată de o cameră de supraveghere în timp ce fură un tomberon plin cu gunoi, lăsat de proprietar la poartă pentru a fi ridicat de maşina societăţii de salubrizare.

Ciudatul furt a avut loc marți noaptea. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere situate în fața unui supermarket din Găești relatează cronica-gaestiului.ro.

Cum s-au petrecut faptele

Proprietarul unei case a scos seara tomberonul cu gunoi din curte pentru a fi ridicat şi golit de către firma de salubritate. De dimineaţă, el a observat însă că recipientul pentru colectarea deșeurilor  dispăruse. Se pare că nu este pentru prima dată când omul constată că i se fură tomberonul. Poliția a fost anunțată despre acest incident și a obținut înregistrările camerelor de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum o femeie vine liniștită pe trotuar, iar ajunsă lângă tomberon îl ia și pleacă de parcă ar fi cel mai normal lucru din lume. Polițiștii acţionează acum pentru a identifica hoața.

Citiți și

Imagini şocante cu soţul Israelei în timp ce caută prin tomberoane la Cannes

Ieșenii au internet de la coșurile de gunoi inteligente. 7.000 de euro, o singură bucată

Mai multe