Ce mai nuntași la fiul lui Dragnea! Vezi cine s-a ascuns sub banchetă de frica protestarilor

27 august 2018 17:15   Național
Ultima actualizare:

Nunta anului a strâns politicieni din toate taberele, dar mai ales din cea a PSD. Fie că și-au dorit sau nu, cu toții au răspuns prezent invitației lui Liviu Dragnea, dar la intrarea pe poarta Palatului Snagov s-au cam fâstâcit. Au fost așteptați de protestatari, iar unii au încercat să se ascundă de privirile acestora.

Cununia civilă a lui Valentin Dragnea, fiul președintelui social-democraților, cu Gina Tătulescu a fost oficiată sâmbătă într-un cadru restrâns. Doar câțiva apropiați au fost prezenți la momentul când cei doi tineri au spus ”da”.

În schimb, nunta a fost una cu fast, la care au participat în jur de 1.000 de persoane. Cei mai mulți politicieni PSD, de la miniștri, primari și până la europarlamentari, președinți și vicepreședinți de consilii județene, dar și persoane care au obținut funcții importante.  

Mulți dintre ei au venit însoțiți, inclusiv Carmen Dan, ministrul de Interne, căreia i-a murit soțul la începutul lunii trecute, în urma unui infarct. Aceasta a fost adusă de șofer și se afla pe bancheta din spate, alături de un bărbat misterios, care s-a ascuns în spatele șoferului.

Sevil Shhaideh, care are dosar penal la DNA pentru că l-ar fi ajutat pe Dragnea să pună mâna fraudulos pe Insula Belina, a venit la nunta anului alături de soț și de un alt cuplu.

Când a văzut că este întâmpinată cu sloganuri anti PSD, fostul ministru al Dezvoltării a închis ochii și și-a pus mâna la frunte. Semn că a fost terbil deranjată de acțiunea celor prezenți la poarta Palatului Snagov.

Petre Daea, ministrul Agriculturii, s-a prezentat la eveniment, dar a venit singur, cu șoferul.

S-a ferit de privirile protestarilor și a încercat să se ascundă în spatele scaunului din față și a geamurilor fumurii. Doar o parte din cap i s-a mai zărit.

Și Viorica Dăncilă și-a făcut apariția cu soțul, într-un bolid de lux condus, evident, de șofer.

Sorin Grindeanu, premierul PSD dat jos de propriii colegi, a venit singur, probabil că a luat-o ca pe obligație de serviciu.

El a fost numit rapid, după ce a  fost remaniat, președintele Autorităţii Naţionale pentru Administrarea şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM). Lunar pleacă acasă cu 34.000 de lei.

Senatorii au stabilit ca venitul șefului ANCOM să fie stabilit la nivelul a cinci salarii medii din respectiva instituţie, aferent lunii ianuarie a fiecărui an.

Niculae Bădălău, președintele PSD Giurgiu, cu care Liviu Dragnea a avut răfuieli în trecut, a răspuns și el prezent.

Nu și-a luat soția la paranghelie, semn că și el a luat-o ca pe obligație de partid.

Mai multe