Ce mașină de fițe conduce Remus Truică! Se pregătește pentru o nouă investiție

26 septembrie 2017 18:44   Național
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Remus Truică este un împătimit al obiectelor de lux, aşa cum ştie oricine. Deţine proprietăţi, maşini de lux, iatchuri, iar pe lista de bunuri care ar strâni invidia oricui a mai adăugat recent o nouă "bijuteri": un Mercedes S Coupe Brabus, cu care face paradă pe străzile Bucureştiului.

El a fost surprins de fotoreporterii Click! când şi-a scos maşina de fiţe la o tură. În valoare de peste 300.000 de euro, bolidul este o investiţie cu care Truică se poate mândri. Ca dovadă a faptului că banul la ban trage, el a mers, alături de iubita sa, pentru a viziona o altă "bijuterie", una imobiliară.

A parcat maşina undeva în zona Charles de Gaulle şi, cu agentul de vânzături, el şi Diana Cîțu au mers pe șantier pentru a vedea stadiul în care se află blocul unde vrea să cumpere un apartament de lux. 

În timp ce Truică a purtat o ţinută lejeră pentru vizita pe şantieer, blugi, un hanorac, adidaşi, iubita sa a ales blugi mulaţi şi tocuri cui. Tânăra de 27 de ani, care a născut în ianuarie, arată incredibil, aşa că e normal să vrea să îşi etaleze la orice pas formele de invidiat. 

După ce au văzut şantierul, cei doi au mai discutat cu agentul imboliar şi s-au îndreptat spre maşină, de unde au plecat într-o destinaţie necunoscută. 

Mai multe