Ce monstru a putut arunca la gunoi aşa îngeraşi?

8 mai 2015 22:34   Național
Ultima actualizare:

Caz înfiorător la Satu Mare. Două gemene, nou-născute au fost găsite, joi noaptea, fără suflare într-un tomberon din cartierul Micro 15. Fetiţele care erau înjunghiate şi învelite în haine vechi, au fost descoperite de un om al străzii care căuta de-ale gurii.

Bărbatul scormonea prin tomberoanele unui bloc de pe strada Milcov din municipiul Satu Mare, joi noaptea, puţin după ora 1.00. La un moment dat, a dat peste nişte pungi pline de sânge. Le-a desfăcut şi a încremenit când a văzut ce era în ele: doi nou-născuţi morţi, înveliţi în nişte haine murdare, iar, alături, placenta în care pruncii stătuseră timp de 9 luni în burta celei care le-a dat viaţă.

Erau două fetiţe, ambele tăiate pe burtică. Speriat, omul i-a spus unui trecător ce-a găsit, iar acesta a sunat la 112. În scurt timp, locul a fost împânzit de forţe de ordine. Criminaliştii au ridicat pungile cu cele două corpuri neînsufleţite pentru necropsie. Potrivit acestora, micuţele au fost ucise cu sânge rece imediat după naştere, apoi au fost aruncate la tomberon. 

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Satu Mare, Dumitru Micle, a declarat că „se fac investigaţii şi s-au luat şi alte măsuri pentru identificarea persoanei care a făcut această faptă”. Oamenii legii o caută în tot judeţul Satu Mare şi iau în calcul existenţa unui complice, care ar fi ajutat-o să scape de copii.

Mai multe